top of page

MANKENLİ FOTOĞRAF ÇEKİMİ


Giyim ve tekstil ürünlerinde, ürünün müşteriye doğru bir şekilde lanse edilmesi için gerek görsel yönden gerekse de sunum yönünden göz alıcı bir tasarım ve konsept göz önünde bulundurulmalıdır.

Özellikle de internet üzerinden yapılan satışlarda ve katalog üzerinden değerlendirilen ürünlerde fotoğraf çekimi toplam işin en kritik noktalarından birini oluşturur. Giyim ürünlerinde fotoğraflama canlı bir manken üzerinde gerçekleştiğinde etkileşim daha yüksek seviyelerde olmaktadır.

Gerek müşterinin ürünü daha net tanıyabilmesi gerekse de ürünün göze daha güzel gelmesi mankenli bir çekime ve bu çekimin de doğru açı ve doğru konseptte gerçekleşmesine bağlıdır. Tesettür çekimi de bu bağlamda değerlendirilebilir. Tesettür çekimleri web üzerinden satılan ürünlerde maliyet açısından daha uygun bir ihtiva teşkil etmesi için genellikle stüdyolarda seri çekimlerde fotoğraflanır. Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken en temel nokta seri çekimlerde ürünün detayları kimi zaman kaybolabilir.Ürün detaylarına dikkat edilecek zaman olmayabilir. Bunun yerine tesettür çekimi için özel bir çekim tertip etmek maliyet açısından kısmen daha fazla olsa da getiri ve kalite açısından diğer fotoğraflama yöntemlerine göre çok daha üst düzeyde ve kaliteli içerikleri beraberinde getirmektedir.

Kaliteli tesettür çekimi konusunda deneyimli bir ekibe sahip olan Ajans Kivi ürünlerdeki tüm detayı en şık ve en göz alıcı haliyle fotoğraflamak konusunda gayet kaliteli işler çıkarmaktadır.Sadece ürünü fotoğraflamak değil aynı zamanda web sitesi için çeşitli içerikler hazırlamak adına banner, slider ve instagram postu için uygun fotoğraflar ile de zengin bir hizmet sunmaktadır.Diğer firmalardan farklı olarak tesettür web çekimi konusunda çok daha farklı alternatif hizmetler de sunan Ajans Kivi ile kurumsal kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Tesettür fotoğraf çekimleri için güvenebileceğiniz deneyimli bir organizasyon, hızlı ve bol seçeneği olan fotoğraflar için Ajans Kivi her zaman yanınızdadır.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page